Használja ki az összes iPhone kínálatát

Lehet, hogy zavarodott, ha van egy okostelefonod. Több olyan telefon is rendelkezésre áll, amelyek ugyanolyan típusú dolgokat tudnak elvégezni. Nehéz eldönteni, hogy melyik okostelefon valóban a legjobb az Ön számára. Egy telefon jobb, mint az összes többi: az iPhone. Látni fogja, miért ez a legjobb ebben a cikkben.

A böngészés során nem kell ".com" -et hozzáadnia a webcímekhez.

 

Nem szükséges az "X" -et elérni. Csak érintse meg a képernyőt. Ez egy gyorsabb módja annak, hogy megszabaduljon a javaslat dobozától, miközben sok időt takarít meg.

Az iPhone lehetővé teszi az egyéni szótár és a gyorsbillentyűk fejlesztésének szabadságát. Ezeket a parancsikonokat akkor érheti el, ha a diktálási funkciót használja, és rendelkezésére áll az iPhone. A gyakran használt szavakhoz és kifejezésekhez saját hivatkozásokat adhat hozzá. A billentyűzet a gépeléskor is automatikusan javíthatja a gépelést.

Van egy alkalmazás, amely az iPhone-t tárolóeszközvé alakítja. Ezzel az alkalmazással a szöveg, a zene, a fénykép és a szöveges fájlok az iPhone-ra kerülnek. Csak csatlakoztatnia kell a telefont bármely számítógéphez, vagy közvetlenül az iPhone-on kell megnyitni.

Ezzel az egyszerű trükkel növelheti üzenetküldési sebességét. A képernyőn megjelenő másutt megérintve elutasíthatja a szótárszót. Nem kell elérni az "x" szót, amely a szót követi.

Egy adott weblap mezőbe tekinthető. Két ujjal görgetheti az egész oldalt.

Mint látható, sok minden van, ami az iPhone-t egyszerűen a legjobb okostelefonnak teszi. A funkcionalitás és a teljesítmény érdekében nincs más okostelefon, amely közel áll az iPhonehoz. Sok előnye van az iPhone-nak, ami jobb, mint a többi telefon.