Tippjeink és trükkjeink az online vásárlást szórakoztatóbbá teszik

Néha időt kell szánnia a kutatásra, mielőtt a lehető legjobb munkát végezné. Ha készen áll arra, hogy elkezdjen pénzt megtakarítani az interneten, a kutatás e cikk elolvasásával kezdődik. A társai által itt összegyűjtött csodálatos információk valóban felbecsülhetetlen értékűek, úgyhogy olvasson tovább.

Egy nagyszerű tipp, amit érdemes megjegyezni, amikor az online vásárláson gondolkodik, hogy győződjön meg arról, hogy az oldal legális. Nem akarja, hogy a hitelkártya adatai olyan valakinek adja meg, aki potenciálisan átverheti. Mindig nézze meg az oldalt, hogy megmondja, profi és biztonságos-e a használata.

Ne költsön túl sok pénzt a szállításra. A szállítási költségek nagyon összeadódhatnak. Sok webhely ingyenes szállítást kínál, ingyenes szállítást, ha egy bizonyos összeget elköltesz, vagy van egy kuponkód, amely lehetővé teszi az ingyenes szállítást. Ahelyett, hogy a nehezen megkeresett pénzét a szállításra költené, keressen olyan üzletet, amely ingyen szállít.

Fordítson különös figyelmet az online kiárusításokra, amelyek a hét közepén kezdődhetnek. Mivel sok fizikai üzlet hétvégén is nyitva van, sok online áruház mostanában a hét közepére helyezi át az eladási napokat. Ezért némi kutatással hihetetlen hétközi ajánlatokat lehet találni.

Ha élvezi a gyakori online vásárlás kényelmét, nagyon fontos, hogy folyamatosan változtassa az egyes fiókokhoz használt jelszavakat. Körülbelül néhány hetente találjon ki új jelszót a bankjához és közvetlenül a vásárlási oldalakhoz. A legerősebb jelszavakhoz használjon elvont szavakat, számokkal és egyéb páratlan karakterekkel kombinálva.

Ha úgy gondolja, hogy a jövőben sok online vásárlást fog végezni, fontolja meg egy külön hitelkártya igénylését, amelyet csak ezekre a tranzakciókra használhat. Könnyebb nyomon követni az összes tranzakciót, ha csak ezek a tételek szerepelnek ennek a kártyának a tranzakciós nyilvántartásában. Emellett nem kell aggódnia amiatt sem, hogy saját pénzeszközei akár csak átmenetileg is veszélybe kerülnek, ha csalás áldozatává válik.

Online vásárláskor mindig mentse el vagy nyomtassa ki a megrendelés visszaigazolásának egy példányát. Ha nincs nyomtatója, akkor ezt az oldalt könyvjelzővel is megjelölheti. Ha valami történne, hasznos lesz, ha megvan a rendelés száma, a termék leírása, az Ön neve és a fizetési adatok.

Használja az online kiskereskedők weboldalain feltüntetett, rendelkezésre álló mérettáblázatokat. Nehéz tudni, hogy egy ruhadarab hogyan fog illeszkedni Önre, ha nem látja személyesen. Ellenőrizze az online kiskereskedőnél, hogy van-e online mérettáblázatuk, amely segít a megfelelő méret megtalálásában. Ez egy felbecsülhetetlen értékű eszköz.

Regisztráljon bármelyik boltban, ahonnan vásárolni szeretne. Ezzel pénzt és időt takaríthat meg, amikor készen áll a pénztárhoz. Sok kiskereskedő például különleges megtakarításokat kínál regisztrált tagjainak. Emellett a fiók jobban segíthet a rendelések és a visszaküldések nyomon követésében, mint nélküle.

A keresés a kulcsa az online vásárlással járó megtakarításnak. Végezzen keresést arra, amit meg szeretne vásárolni. Használhat egy hagyományos keresőmotort, például a Google-t, vagy egy vásárlásra specializálódott motort, például a Shopping.com-ot, így könnyebben láthatja, hogy kinek van raktáron az adott termék, és mennyi az ára.

Ha online vásárol, nemcsak új termékekhez és tárgyakhoz férhet hozzá, hanem használtakhoz is. Ha magáneladótól vásárol, kerülje el azokat, akik azt akarják, hogy átutalással üzleteljen. Bármi, ami gyanúsnak tűnik, valószínűleg az is, és kerülje el!

A boltban történő vásárlás többel jár, mint a termék ára - a manapság oly magas benzinárak mellett a boltba és a boltból való eljutással járó költségek, nem is beszélve az autó elhasználásáról, meghaladhatják a megvásárolni kívánt termék árát! Az online vásárlás sokak számára a vásárlás sokkal olcsóbb formája.

Ha egy kisebb kiskereskedőnél vásárol, ne féljen a kedvezményekért. Sok üzlettulajdonos szívesen lefarag egy kis pénzt az árból, különösen, ha olyan dologról van szó, amit már régóta próbálnak eladni. A legrosszabb, ami történhet, hogy nemet mondanak.

Vannak olyan kedvezményes weboldalak, amelyeket felkereshet, hogy megkapja a kívánt ajánlatokat. Ha úgy tűnik, hogy egy ajánlat túl soknak tűnhet, akkor valószínűleg az is. Nézze meg, hogy milyenek a szállítási költségek, az üzletre vonatkozó esetleges korlátozások, és hogy mennyire bízhat az ajánlatot kínáló cégben.

Keresse a nyomokat arra, hogy az Ön által kiválasztott kis online vásárlási oldal jó hírű. Van az Amazon által működtetett online áruház? Ez nyilvánvaló jele annak, hogy legális. Biztonságos weboldalról van szó (a http helyett a https-t keresse)? Ha igen, ez egy másik nagyszerű jel. Megjelenítik a vásárlói visszajelzéseket? Egy másik kiváló jel. Ha ezek közül egyiket sem látja, akkor végezzen további kutatást, mielőtt döntést hozna arról, hogy rajtuk keresztül vásárol.

Ha hektikus életmódot folytat, vagy furcsa munkaidőben dolgozik, gyakran nehéz lehet eljutni az üzletbe, mielőtt bezárnak. Az online vásárlás azonban olyasmi, amit a nap bármely órájában (vagy éjjel!) megtehet, és ezért lehet, hogy kényelmesebb választás az Ön számára.

A társai összegyűjtötték ezeket a tippeket, hogy ön is úgy spórolhasson, ahogyan ők már teszik. Most, hogy birtokában vagy az általuk megosztott tudásnak, miért ne osztaná meg barátaival és családtagjaival? Minél többet tud segíteni nekik a spórolásban, annál jobban le lesznek nyűgözve, és annál csodálatosabbnak fogja érezni magát.