Ideges a Szépészeti műtétektől? Nézze meg ezeket a hasznos tanácsokat!

Komolyan kell vennie a plasztikai műtétre vonatkozó döntését; ez nem kis döntés. A gyógyulási idők és az orvos képesítésének megértése kulcsfontosságú, ha valóban fontolgatja a beavatkozást. Olvassa el ezt a cikket néhány hasznos tippért a plasztikai műtétekkel kapcsolatban, amelyek felkészítik Önt és a lehető legjobb élményt biztosítják Önnek.

Mindig végezzen alapos kutatást az Önt érdeklő szépészeti sebészeti klinikákról. Győződjön meg róla, hogy az ott dolgozó sebészek ellen nem érkezett panasz. Ha talál panaszokat, akkor derítse ki, hogy pontosan mi történt, és mit tett a klinika annak érdekében, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer.

Soha ne végeztessen plasztikai műtétet azért, mert úgy érzi, hogy ezáltal vonzóbbá válik valaki számára, aki iránt érdeklődik. Bár ez ahhoz vezethet, hogy jobban érdeklődnek Ön után, a tény az, hogy az a kép tetszik nekik, amit látnak, és nem az, aki Ön valójában, mint ember.

Kérdezze meg a sebészét, hányszor hajtotta már végre az Önt érdeklő műtétet. Gyakorlat teszi a mestert; olyan sebészhez kell mennie, aki tapasztalt, és konkrét eredményeket tud mutatni. Egy kezdőnek talán jobbak az árai, de nem szabad kockáztatnia. Menjen tapasztalt sebészhez.

A zsírleszívás népszerű kozmetikai eljárás. Egy csövet helyeznek be egy kis vágáson keresztül, majd leszívják a zsírt. A cső a zsírrétegbe hatol, és a zsírsejtek kiszabadításán dolgozik, majd kiszippantja azokat. A sebész nagy fecskendőt vagy vákuumszivattyút alkalmazhat.

Mielőtt bármilyen szépészeti műtétre vállalkozna, olvasson utána, amennyire csak lehet. Ez magában foglalja a szakemberrel, barátokkal való beszélgetést, cikkek, könyvek és folyóiratok elolvasását, és akár az eljárások megtekintését az interneten. Az alapgondolat az, hogy egyfajta szakértővé váljon, mielőtt, még csak gondolkodik azon, hogy kés alá fekszik.

Tájékozódjon a plasztikai műtét teljes költségéről, mielőtt kés alá feküdne. Amikor megkapja a végső számlát, nem akar kellemetlen meglepetést. Győződjön meg róla, hogy az orvos nem csak a műtétet, hanem az esetlegesen kiszámlázott járulékos költségeket is tartalmazza. Kérdezze meg, hogy az aneszteziológusnak lesz-e külön költsége.

Számos minimálisan beavatkozó eljárás áll rendelkezésre a külső megjelenés javítására. A Botox nevű készítmény például bizonyítottan segíthet enyhíteni és eltüntetni az öregedés jeleit. A Botox egyik fő felhasználási területe a ráncok, például a homlokráncok eltüntetése.

A plasztikai beavatkozás után ügyeljen arra, hogy sokat aludjon. Csakúgy, mint amikor beteg, a műtét utáni fájdalom legjobb ellenszere az alvás. Kérjen meg valakit a háztartásában, hogy vegye át az Ön feladatát, hogy Ön megfelelően kipihenhesse magát. Kapcsolja ki a telefonját, és kapcsolja le a villanyt!

Fontos, hogy minden plasztikai műtéttel kapcsolatos döntést alaposan átgondolva hozzon meg. Ha elhamarkodottan vág bele ilyesmibe, később megbánhatja az életben. Ne hozzon gyors döntést; gondolja át. Tartsa szem előtt az olvasott tippeket, mert ezek segítenek abban, hogy pozitív plasztikai sebészeti élményben legyen része.