Stresszmentes autóvásárlási útmutató minden sofőr számára

Láttál már márkakereskedésben autó vásárlására, és úgy érezte, mintha teljesen nem bántak vele tisztességesen? Nagyon sok mindenki van ebben a helyzetben, és nem kell ezzel rendezni. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon arról, hogyan lehet jobban átvenni az irányítást az üzlet megtalálásakor az Ön számára.

Használt autó vásárlásakor legyen nagyon óvatos, mennyire tiszta az autó. Sok autókereskedő profi tisztítóval rendelkezik, akik vadonatújnak tűnhetnek egy darab szemétben. Az autót mindig szerelőnek ellenőrizze. Még akkor is, ha fantasztikusnak tűnik, a szerelő képes lesz észrevenni minden fontosabb problémát.

Mielőtt megkezdené autóvásárlási útját, menjen a bankba, és szerezzen előzetes jóváhagyást. Ez a megvan a biztonságért. Bár a márkakereskedések pénzügyi részlegei alacsonyabb kamatot tudnak biztosítani az autóhitelhez, a külső bankokkal folytatott konzultáció jó módja annak, hogy elképzelést kapjanak a ballparkban arról, hogy mit fog fizetni.

Ha nem aggódik az abszolút legújabb modell megszerzése miatt, fontolja meg az autóvásárlást novemberben vagy decemberben. Ezen időtartam alatt a márkakereskedések a jelenlegi modellekkel foglalkoznak. Ki akarják törölni a készletüket, hogy utat tegyenek a következő évi modellek szállításához. Ez azt jelenti, hogy további ösztönzőket, alacsonyabb matricaárakat és több tárgyalási lehetőséget kínálnak Önnek!

Állítsa be a költségvetést, és tartsa be azt autó vásárláskor. Nagyon nehéz lehet a költségvetéshez ragaszkodni, ha olyan autót talál, amelyet igazán akar, de az impulzusos vásárlásnál nincs semmi jó. Mielőtt elkezdené keresni, kitalálja, mit engedhet meg magának, hogy ne szakítsa meg a bankot.

Soha ne add át a kulcsait az eladónak, mielőtt az üzlet megkötésre kerül. Néhány bolondos kereskedő rájuk fog állni annak érdekében, hogy nyomást gyakoroljon rá, hogy hallja őket még akkor is, ha lemondott egy üzletről. Tartsa a kulcsokat birtokában, és csak akkor adja át azokat, amikor az üzlet megtörtént.

Amikor egy autókereskedésbe tart, készülj fel arra, hogy alkupozíciója megjelenik. Noha sok kereskedőnek van a legfontosabb érdeke, a legtöbb csak annyit akar pénzt keresni tőled, amennyit csak tud. Ezért kell szigorúnak lennie, és soha nem szabad olyan megállapodást kötnie, amelyben kellemetlen.

Érdemes rengeteg kutatást végezni az autókról, mielőtt valaha is kereskedne. Minél többet tud egy adott modellről, annál jobban tudja megítélni, hogy az Ön számára megfelelő-e. Számos online forrásból származik, amelyek lehetővé teszik a különböző márkák és modellek összehasonlítását.

Ha azon autó vásárlására gondol, amelyre még mindig vonatkozik garancia. Gondoskodnod kell arról, hogy a járműgarancia maradjon írásban. Autót nem akar megvásárolni, csak hogy megtudja, hogy a jótállás érvényét veszti, miközben külön-külön fizeti a hibát.

Vásárlás előtt ellenőrizze a jármű általános fogyasztói értékelését. A fogyasztói beszámolók nagyszerű tulajdonsága, hogy nagyon egyszerűen megmentheti magát a rossz vásárlástól. Ezek a jelentések megmondhatják, mennyit kell várnia a javításra, és átlagosan meddig tart a jármű.

Most már nem szabad éreznie, hogy rossz üzletbe sétál, amikor márkakereskedésben vesz részt. Most sokkal több információval rendelkezik, amelyek piros zászlókat okoznak, ha valami nem megfelelőt hall. Használja ki az elolvasott tanácsokat, és kezdje el megtalálni a megfelelő autót és a megfelelő feltételeket.