Ahhoz, hogy csatlakozzon a webfejlesztés Design Nagy Ligákhoz, szüksége van ezekre a tippekre és trükkökre

Sokan elsüllyednek a webfejlesztésoldalra, anélkül, hogy tudnák, mi az egész. Karrier változtatást keres, vagy csak személyes webfejlesztéshelyet szeretne javítani? Akárhogy is, az alábbi tippek segítik Önt.

Amikor egy webfejlesztésoldal tervezésén gondolkodik, akkor mindenképpen gondoskodnia kell a navigációról. Azt szeretné, ha a navigáció könnyen elérhető és könnyen használható. Helyezze a navigációs sávot minden oldalra egy észrevehető helyre. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy az jól megy az oldal többi részével és nem vonja el a figyelmet a látogatók.

Szakítson le hosszú szövegrészeket. A hatalmas szöveghullám nem szükséges minden webfejlesztéshely számára, különösen akkor, ha képeket felbonthat, vagy akár különféle oldalokra oszthatja. Ha megnézi a nézőt, akkor csak távozni kell őket, így a dolgokat a lehető legegyszerűbben és frissnek kell tartania.

Ha azt akarja, hogy a webfejlesztéshely látogatói minél több időt töltsenek a webfejlesztéshelyén, tegye a szöveget könnyen olvashatóvá. Az egyik leggyakoribb tervezési hiba a mintákkal vagy sötét színekkel ellátott grafikus háttér használata; kombinálja ezt ugyanolyan sötét szöveggel, és van egy recept a katasztrófára. Ha a szöveg nem világos és könnyen olvasható, akkor az Ön webfejlesztéshelye nem lesz sikeres.

Ha a webfejlesztéshelye hirdetéseit kívánja felhasználni jövedelmének növelésére, akkor ügyeljen arra, hogy tartsa be a megfelelő arányt. Ha hirdetései nem haladják meg a tartalom 25 százalékát, akkor biztosítják, hogy webfejlesztéshelye ne legyen túl zsúfoltságú. Csakúgy, mintha az emberek nem néznék televíziót, ha csak a reklám lenne, a webfejlesztéshely látogatói valószínűleg kevésbé maradnak az Ön webfejlesztéshelyén, ha túl sok hirdetése van.

Az egyik dolog, amelyet mindig figyelembe kell vennie, amikor a webfejlesztésdizájnra gondol, a legújabb technológia, amely manapság már működik. A technológia fejlődésével az internetet fejlesztve, ezért ügyeljen arra, hogy mindig naprakész legyen a változásokkal, hogy sokkal jobban megértsd az internet működését.

Csak a CSS használatával próbáljon kódolni. Táblázat-alapú helyekről csak a CSS-helyekre tolódunk el, mivel újrafelhasználhatók, elérhetőek és jelentősen csökkenthetik a fájlméretét. Ez lehetővé teszi a webfejlesztéshely megjelenésének jobb irányítását. Különböző CSS-erőforrások használhatók, ezért a CSS ismerete felbecsülhetetlen értékű a webfejlesztésdesign számára.

Próbálja meg minimalizálni a képfelhasználását. Általában véve az egyszerűbb minták hatékonyabbak a felhasználó számára. Tehát tartsa webfejlesztéshelyét egyszerűen, de ügyesen is. Kerülje a nagy, terjedelmes, hosszú betöltési idővel rendelkező oldalak rendetlenségét. Próbáljon kreatív lenni az elrendezésnél, és használja a „szemét”. Például, használjon figyelemfelkeltő fókuszpontokat, hogy a néző meglátogasson valamit.

Próbáljon megbizonyosodni arról, hogy minden olyan zenét vagy képet, amelyre hivatkozik, a saját webfejlesztésszerverén tárolja. Ne forró link más webfejlesztéshely képeihez. Ez sávszélesség-lopásnak tekinthető, és a szerzői jogok megsértéséhez is vezethet. Nem érdemes kockáztatni.

Ha ötlettel rendelkezik több webfejlesztéshely számára, akkor jó lépés, ha tovább folytatja a domain név fenntartását. Mutassa meg kreativitását és válassza ki, amit akar, de a lehető leghamarabb meg kell foglalnia, hogy később megszerezze. Lehet, hogy mások is ugyanazt gondolják, amire gondolsz. Az egész világ nagyon összekapcsolt.

Most jobban meg kell értenie a webfejlesztésoldal tervezését és ki kell tudnia nyerni belőle. Győződjön meg arról, hogy mindent felhasznál, amelyet itt megtanult, és találjon további információt a tudás építéséhez és a tervezési célok eléréséhez.