Titkos tippek és trükkök a videojáték-gurukhoz

Lehet, hogy elhiszed, hogy a játék csak gyerekeknek szól. Nem tévedhetnél jobban! A felnőttek annyira szeretik a videojátékukat, mint a gyerekek, ha nem többet. Ha a játékokat egyáltalán megfélemlítőnek találja, az alábbiakban megtalálja a szükséges információkat.

Ismerje meg térképeit a videojátékokban, amelyeket éppen játszik. A terep megértése rendkívül fontos a győzelemhez. Hol vannak a legjobb helyek, ahol elrejtőzhet és lesbe csaphatja ellenfeleit? Hol használhat parancsikonokat, hogy jobb stratégiai pozíciót kapjon? Ez a fajta tudás komoly stratégiai előnyt jelent.

Ha újra be kell töltenie a fegyverét egy lövöldözős videojátékba, akkor előbb fedezze le. Az újratöltés megnyitja az ellenség előtt. Ne essen ennek áldozata. Elrejtés, majd újratöltés.

Figyelje gyermeke videojátékának lejátszási idejét. A videojátékok rendkívül szórakoztatóak és nagyon addiktívak. A gyermek órákon át beszippanthat egy játékba, ha nincs szülői felügyelet. Ügyeljen a gyermek idejére és erőszakára, valamint a maximális játékidőre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fiatalja még mindig élvezi a körülötte lévő világot.

Játék megvásárlása előtt mindig ellenőrizzen több különböző üzletet. Győződjön meg róla, hogy mind online, mind a tényleges tégla- és habarcsüzletekben keres a környéken. A videojátékok költségei nagymértékben változhatnak, különösen, ha egy játék nem teljesen új. Egy kis extra lábmunkával játékot kaphat lopásért.

Adjon esélyt a játékon belüli zenének. Ha azonban egy óra múlva is bosszantja, ne féljen elnémítani a televíziót vagy a számítógépet, és lejátszani saját zenét. Sokkal élvezetesebb játékélményt kapsz így, és kevésbé valószínű, hogy fejfájást fog okozni a játék.

Használt videojátékok vásárlásakor mindig ellenőrizze a lemezt, mielőtt eladnák neked. Hazaérkezés, hogy megtudja, hogy a játék karcos és nem működik, fájdalom. Időt és benzint pazarol vissza a boltba. Ráadásul előfordulhat, hogy csak az áruházi hitelt tudja visszaszerezni, és ez lehet az egyetlen példányuk. Ügyeljen arra, hogy jó példányt kapjon.

Olvassa el az online értékeléseket, mielőtt játékot szerezne, még akkor is, ha az előzmények nagyszerűek voltak. Sokszor az új játékok nem is olyan nagyszerűek, és a legjobb, ha csak megvárják, és megnézik a kritikusok véleményét. Nincs miért vásárolni valamit, amint megjelenik, hacsak nem tudja, hogy a jövőben nagyon nehéz lesz megtalálni.

Pénzt takaríthat meg a videojátékokon online viszonteladók vagy aukciós webhelyek révén. Számos webhely, mint például az Ebay vagy az Amazon, sokféle videojátékot kínál mélyen kedvezményes áron. Keressen olyan eladókat, akiknek a vásárlói értékelése rendkívül pozitív. Ez egy nagyszerű módja a játékdollárok nyújtásának.

A videojátékok már nem csak gyermekek számára készültek. Ha meg akarsz járni a játékvilágban, a cikk tippjeinek segítséget kell nyújtaniuk. Használja őket, hogy minél többet szerezzen a videojátékokból, akár tetszik a kémjáték, akár csak teniszezni szeretne.