Webdesign 101: Mit kell tudni

Minden nap új dolgokról hallunk, de az Internet egyike azon kevés dolgoknak, amelyek robbanásszerűen népszerűek, mint az egész világon. Függetlenül attól, hogy mi érdekli, létezik egy weboldal ehhez. És ha saját weboldalt szeretne létrehozni, akkor az ég szó szerint a határ, mindaddig, amíg tudsz néhány dolgot a webdesignról. Az alábbiakban bemutatunk néhány hasznos információt a webdesignról.

Amikor egy weboldal tervezésén gondolkodik, akkor mindenképpen gondoskodnia kell a navigációról. Azt szeretné, ha a navigáció könnyen elérhető és könnyen használható. Helyezze a navigációs sávot minden oldalra egy észrevehető helyre. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy az jól megy az oldal többi részével és nem vonja el a figyelmet a látogatók.

Használjon ésszerű hátteret webhelye számára. Egyes webhelyek összetett vagy mintás GIF háttérrel rendelkeznek, amelyek megnehezítik a szöveg olvashatóságát, függetlenül attól, hogy újszerűnek tűnik. Tegye webhelyét könnyen olvashatóvá, ha olyan hátteret választ, amely kiegészíti webhelyének kialakítását, és nem terheli túl.

A professzionálisabb megjelenésű weboldal tervezésének elősegítése érdekében ne tegyen képet az oldal hátterére. A háttérkép sikoltozik az alacsony minőségű webhelyről, plusz ezeknek a webhelyeknek a feltöltése általában örökre elhúzódik. Ha professzionálisabb megjelenést keres, akkor az utolsó dolog, amit szeretne, a látogatók örökre várnak, mert a képek még mindig betöltődnek az oldalakon.

Mindegyik témának saját oldalára van szüksége. Ha webhelye sokféle témát fed le, tedd ezeket a témákat külön oldalakra. Ez tisztában és egyszerűvé teszi a dolgokat az olvasók számára, és segít a rangsorolásában is a keresőmotorokban.

Webhelye vonzerejének növelésének egyszerű módja az elkészített képek felhasználása. A személyes képek megjelenése a webhelyén felhasználóbarátnak tűnik. A látogatók hosszabb ideig akarnak maradni az Ön webhelyén.

Ha további látogatókra van szüksége a webhelyén, úgy kell megterveznie, hogy megkönnyítse a tartalom frissítését. Ha webhelye könnyen frissíthető, ez segít abban, hogy gyorsan új és releváns információkat tudjon hozzáadni. A folyamatosan frissített webhely biztosítja, hogy a látogatók még többet térjenek vissza.

Amikor HTML-lelkesedik, mindig el kell mentenie egy másolatot. A kód egy példányát elmentheti a Notepad dokumentumba; Csak mentse el .html fájlként, és tényleges weboldalként menti el. Ily módon megkóstolhatja a dolgokat, és tudja, hogy van-e biztonsági másolat, ha valami rosszul fordul elő. Az oldalak mentésének elmulasztása a nulláról történő indításhoz vezethet.

Gyere be, és iratkozzon fel egy hírlevélre, amely rendszeresen tájékoztatást nyújt Önnek a webdizájnnról, így ha elfelejtik a webdizájn céljait, akkor van egy helyed, ahol visszatérni és újrakezdeni. Bárki profitálhat a hírlevélben található információktól, a tapasztalattól függetlenül.

A Photoshop egy jól ismert szerkesztőprogram, amelyről fontos tudnivalók a sikeres weboldal-tervezéshez. Sokan azonban nem olyan jól ismerik a Dreamweaver szoftvert és annak funkcióit. Érdemes lehet megvizsgálni ezt az alkalmazást, hogy megtudja, miként járhat ez Önnek.

A tiszta számítógép boldog számítógép, amikor webhelyet épít. Egyes szoftverek sok lemezterületet fognak igénybe venni, tehát a kéretlen fájlok PC-jén történő megsemmisítése megbotlik. Ezenkívül nehéz megőrizni rendezettségét és rendezettségét, ha a fájlok mindenhol vannak. Tartsa a számítógépet felesleges fájloktól és rendetlenségektől mentesen.

Nem nehéz jó webhelyet létrehozni, ha megérti a webdesign alapjait. Minél több webdizájnával rendelkezik, annál jobb webhelyeket fog létrehozni. Ezzel az információval nagyszerű weboldalt hozhat létre.