Szeretne erősebb, egészségesebb fogakat? Olvassa el ezeket a tippeket!

Mindig fehérítheti a fogfehérítőit, ha világosabb mosolyt szeretne. Ez a cikk meg tudja találni az utat az orális egészségügyi labirintuson keresztül.

Célja, hogy 6 havonta keresse fel a fogorvost. Rendszeres fogászati ​​látogatások számos súlyos problémától védhetik a fogakat. Gyakran előfordul, hogy elkerülje a plakk felépülését, megakadályozza az ínybetegségeket, és lehet, hogy az ínybetegségeket is megőrizheti.

Ne hagyd figyelmen kívül a hátsó fogait, ha ecsetet! Könnyű összpontosítani csak a tükörben látható fogakra, de ez a hátsó fogakra felhalmozódhat, ami végül bomlást eredményez.

Ha a fogaival kapcsolatos problémái vannak, mint a fájdalom vagy a forgácsolás, kérjen időpontot a fogorvoshoz, amilyen hamar csak lehet. A fogorvos látogatása több kárt okozhat.

Minden nap meg kell ecsetelni és fogselymet használni. Az idő akkor jelenik meg, ha elköltesz valamit később. Nincs jobb a szád, mint a fogmosás és fogselymet naponta.

Használjon olyan természetes szájvizet, amely nem tartalmaz alkoholt. Ezek kiválóan alkalmasak a rossz lehelet megelőzésére. Az alkoholos szájvizek kiszáradhatják a száját. A szájszárazság gyakran rossz leheletet okoz.

Ne használjon olyan fogkeféket, amelyek kemény sörtékkel rendelkeznek. A fogak elkezdenek némi kopást mutatni. Puha sörtékkel használjon kefét, hogy elkerülje az érzékeny fogak és ínyek kialakulását.

A fehérítő csíkok segítenek a fehérebb fogak megszerzésében. Olvassa el figyelmesen az utasításokat, és ne hagyja túl sokáig a szalagokat. Gyakran ne használja ezeket a szalagokat, mert károsíthatja a fogakat.

Van szélsőséges hőmérséklete a fogainak? A fogak érzékenységének alapja lehet. Ezek a problémák a lehető leghamarabb kezelendők.

Ön fontolgatja a nyelv vagy az ajkak átszúrását? Szeretne átgondolni, hogy a szóbeli piercingek is chip fogakat, és hogy hajlamosak a fertőzésekre. Ha nem kezelik, akkor is elveszítheti a nyelvedet!

Kerülje el a gyümölcslevek és a citrusfélék savát, mivel azok káros szénsavat tartalmaznak. A citrus ételek és italok után azonnal fogja meg a fogait. Ez megakadályozza, hogy a szénsavak megrongálják a fogakat.

Ha gondja van a fogak, az íny és a nyelv egészségére és tisztaságára, megakadályozza az illékony kénvegyületeket, amelyek rossz szagokat okoznak. Ezek azok az élelmiszer-törmelék eredményeként, amelyek az ételben szétesettek az idő múlásával.

Ha a fogorvos kényelmetlenül érzi magát, ne habozzon ugyanabban a gyakorlatban egy másik fogorvoshoz fordulni, vagy akár egy másik gyakorlathoz is menjen. Ha nem vagy elégedett az aktuális fogorvosával, keressen újat, nem pedig egyszerűen nem.

Ahogy ez a cikk korábban említett, a szájhigiénia fontos. Biztos, hogy találkozik a fogfehérítés termékeket a több száz. Fontos, hogy áttekinthesse a cikkben említett tippeket és tanácsokat, hogy tájékozott döntést hozhasson arról, hogy mely fogászati ​​ellátásokat kívánja használni. Fogai értékelni fogják az erőfeszítést.