Hasonlítsa össze az autóbiztosítási ötletkeket

Van néhány dolog, amellyel csökkentheti a biztosítási díjakat, de néhány dolog nem változtatható. A biztosítási díjak csökkentésének egyik módja a magasabb levonások kiválasztása. Olvassa el ezt a cikket, hogy megtalálja a legjobb módja annak, hogy a lehető legtöbbet hozza ki autóbiztosításából kevesebb pénzért.

A gépjármű-biztosítás pénzének megtakarításához vegye figyelembe, hogy baleset esetén magasabb levonható értéket adjon meg, amit a zsebéből fizetne. A biztosítótársaságok árpolitikái, amelyek alapján azt állítják, hogy fizetni fognak, ha igényt adnak, és csökkentik ezt az összeget, alacsonyabb díjakat jelentenek Önnek.

Ha az autójának tartozékait fontolgatja, forduljon biztosítási ügynökéhez, hogy ezek a tartozékok hogyan befolyásolják a lefedettséget. Az utángyártott keréktárcsák kiskereskedelmi értéke 1000 dollár lehet, de ha nem adnak hozzá 1000 dollárt az autó teljes értékéhez, akkor negatív biztosítási következményekkel járhat.

Autóbiztosítás online vásárlása segíthet abban, hogy sok minden megtalálható legyen. A biztosítótársaságok gyakran kedvezményt biztosítanak az online alkalmazások számára, mivel könnyebben kezelhetők. A feldolgozás nagy része automatizálható, így az alkalmazás nem annyira költséges. Lehet, hogy akár 10% -ot is megtakaríthat.

Ha Ön egy kisvállalkozást igényel, amely a gépjárművek, kisteherautók vagy teherautók használatát igényli; az üzleti automatikus lefedettség kötelező. Az üzleti autó biztosítási fedezetet általában a biztosítótársaságok által biztosított üzleti biztosítási csomaghoz lehet hozzáadni. Ha Ön vagy a munkáltatói vezetik a vállalati járműveket, akkor kritikus fontosságú, hogy fedezzék, ha egyikük balesetbe kerül.

Sok államban minden vezetőnek megfelelő felelősségbiztosítást kell vásárolnia. Felelős polgárként meg kell határoznia az államban szükséges biztosítási fedezetet, és ügyeljen arra, hogy kövesse a törvényt. Ha balesetbe kerül, és nem rendelkezik biztosítással, akkor pénzügyileg fog szenvedni, de van esély arra is, hogy jogi bajba kerüljön.

Annak érdekében, hogy biztosítsa Önnek a legjobb ajánlatot az autóbiztosításról, legalább három különböző biztosítótól kapjon árajánlatot. Választhat, hogy az egyes biztosítótársaságokkal foglalkozik, vagy egy biztosítási közvetítőhöz juthat, aki több vállalatot képviselhet, és mindegyikről idézhet.

Ha valaki olyan balesetet okoz, amely magával és / vagy gépjárműjével jár, és a biztosításuk csak a költség egy részét fedezi, vagy a felmerült költségei, a biztosítás fedezetének fedezetét az Ön politikájában, így a különbség nem lesz. ki a zsebkiadásokból, vagy nem marad elég nagy hiányban.

Ha diák vagy, keresse fel a besorolási engedményeket. Számos biztosítótársaság kínál árfolyamcsökkentést azoknak a diákoknak, akik jól járnak az iskolában, így megtudhatja, hogy van-e. Hozd át az átiratodat, hogy megmutassd az osztályodat, és nagy kedvezményben részesülhetsz. A jó osztályok megmutatják a felelős biztosítót.

A tizenéves vezetője jogosult lehet számos kedvezménnyel, ami az autóbiztosítást megfizethetőbbé teheti, ezért győződjön meg róla, hogy megkérdezi. Egyes vállalatok kedvezményt adnak a jó diákoknak a GPA felett 3,0. A tini díjazása is fokozatosan csökkenhet, mivel biztonságos vezetési rekordot gyűjtöttek össze. A védekező vezetési kurzusok és a rengeteg biztonsági funkcióval rendelkező autó olcsóbb szabályokat is kaphat.

Mostanra fel kell ismernie, hogy számos lehetőség van arra, hogy csökkentse az autós biztosításra fordított összegeket. Az Ön tartózkodási helye, vezetési szokásai és a felelősségteljes vezetés alatt áll. Ismerje meg mindazt, ami a biztosításodat emeli, így le tudod hozni őket.