Egyszerűsítsd mindent az Iphone tippekkel és trükkökkel

Szereted olvasni? Az iPhone egyik nagyszerű dolog a könyveket olvasni! Letöltheti kedvenceit az iBooks alkalmazásával, amely az Apple az e-könyvek letöltéséhez. Olvassa el, és ez a cikk többet fog mondani az iBooks-ról és az alkalmazás használatáról.

A nyers rizs segíthet a nedves nedves iPhone kiszáradásában. Természetesen el kell kerülnie az iPhone vízbe dobását. Tegye a készüléket egy zacskóba rizsgel, hogy segítsen felszívni a nedvességet. Számos óra vagy egy éjszaka után a telefonnak száraznak kell lennie.

Ne töltsön be túlzott számú alkalmazást az iPhone készülékére. Sok jól átgondolt alkalmazás teszi kellemesebbé az életedet, és segíthet a dolgok megszerzésében. Sok olyan alkalmazás is van, amelyek a virtuális teret pazarolják, és csak később kell törölniük.

Vegyünk egy képernyőképet az iPhone készülékére. Szeretné rögzíteni a képernyőt? Gyorsan lenyomhatja a Home gombot és az Alvó / Ébresztés gombot egyszerre, majd engedje el. Hallgasson egy fényképezőgép hangját. Ez egy képet készít arról, hogy mi van a képernyőn, és ez megtalálható a képfájlban.

Ha aggódik az iPhone elvesztése miatt, regisztráljon az ingyenes iPhone szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon GPS-jét használja a telefon helyének megkereséséhez. Ezután elkezdheti csengni (úgy, hogy megtalálható legyen, ha a közelben van), vagy ha lopott, zárolhatja és törölheti a telefon adatait.

A képeket szerkesztheti az iPhone készülékére. Ugrás a szerkeszteni kívánt képre. Miután megtalálta a képet, kattintson a jobb felső sarokban található Szerkesztés gombra. Ez lehetővé teszi, hogy javítsa a vörösszem-hatást, a vágást, a forgatást vagy az automatikus javítást. Miután elvégezte a javítást, kattintson a Mentés gombra a jobb felső sarokban.

Voltál már valaha is lejátszási lista létrehozása, ha nem vagy a számítógépén? Nos, most nyissa meg a zenei alkalmazást, és kattintson a "Lejátszási lista hozzáadása" gombra. Ezután megadhat egy nevet. Ezután az egyes zeneszámok, albumok vagy művészek kattintás után hozzáadhatja őket az új lejátszási listához.

Az iPhone képernyő futtatja az anyákat? Állítsa le a képernyőt a képernyő tájolásának rögzítésével. Ezt úgy végezheti el, hogy az iPhone app sávot egyszer jobbra csúsztatja. A bal oldalon található egy zár gomb a képernyő tájolásához. Ennek a gombnak az egyik kattintása és a képernyő zárolása bármilyen formátumban történik.

A fenti cikkben található tippek elolvasásakor most jobban ismeri az Apple iBooks alkalmazást és az ebookok letöltését iPhone-ra. Ha később kérdése van, győződjön meg róla, hogy visszatér a cikkhez. Élvezze az irodalom világának felfedezését az iPhone kényelméből és hordozhatóságából.