Dolog, amit tudnia kell a vízvezeték-szerelésről

Mi lenne néhány tipp a vízvezeték-szereléssel kapcsolatban? Ez olyasmi, amit mindig képes lesz használni az egész életében. Tartozol magának és családjának, hogy vesz igénybe néhány percet, és elolvassa ezt a cikket, hogy a vízvezeték-szereléssel kapcsolatos legjobb tanácsokat kapja.

A csövek fagyásának elkerülése érdekében tanácsos lezárni a szellőzőnyílásokat, a repedéseket és a bejárati ajtókat. A hő és a hideg tartása érdekében megpróbálhat szigetelést vagy tömítést alkalmazni. Szivárgás esetén ügyeljen arra, hogy emlékeztesse mindenkit arra, hogy hol van a fő megszakító, így az azonnal lekapcsolható.

Ne tegyen főzőolajokat, zsírt vagy zsírt a csatornába. Ezek a zsírok eltömődést okoznak, mivel megszilárdulnak a csövekben. A zsírok megfelelő ártalmatlanításához tegye egy edénybe egy fedéllel, amellyel megszabadulhat. Ha nehéz lesz, dobja be a kukába vagy a komposztba.

Csoportosítsa az összes vízvezeték-javítást, mielőtt a vízvezeték-szerelőt ütemezi, hogy kijönjön. Ellenőrizze az összes szerelvényt és csaptelepet. Ha valami csöpög, fut vagy eldugult, készítsen listát a vízvezeték-szerelőről. Ilyen módon, amikor a vízvezeték-szerelő jön, minden látogatást elvégezhetnek egy látogatás alatt. Ez csökkenti a költségeket.

Kihúzza a csatornákat könnyedén. Próbáljon meg egy dugattyút és egy lefolyótisztítót használni, mivel az eltömődése egyszerűen haj és hulladék felhalmozódása lehet. Ha ez nem működik, akkor egy kígyóval ki kell ürítenie a csatornát. Tolja a kígyót a lefolyóvezetékbe, amennyire csak megy. Finoman forgassa el a forgattyút, ez segít meglazítani az eltömődést. Távolítsa el a kígyót, és folytassa le a vizet a csatornába, hogy megnézze az eltömődést. Előfordulhat, hogy néhányszor használnia kell a kígyót, mielőtt az eltömődést megszüntetné, tehát ne add fel!

Ellenőrizheti, hogy a WC-vel nincs-e szivárgás, ha néhány csepp élelmiszer-színezőanyagot, Kool Aid-et vagy néhány kávéfőzőt ad hozzá a WC-tartály vízéhez (nem a tálba kerülő vízhez). Körülbelül fél óra elteltével ellenőrizze a vizet a tálban. Ha valamelyik színezőanyag látható a tálban lévő vízben, akkor a tartályból kifolyik, és javítania kell.

Rendszeresen ellenőrizze a csöveket szivárgások és repedések szempontjából. Ezeket elfelejthetjük, mivel a csöveket általában elrejtik, de a szivárgások és repedések ellenőrzése segíthet azonosítani egy kis problémát, mielőtt egy nagy probléma felmerülne. Lehet, hogy a vízfolyás be- és kikapcsolásához ellenőrzés közben be kell hívnia egy családtag segítségét.

Használjon sok hideg vizet, amikor a szemétgyűjtést végzi. A hideg víz segít megőrizni a pengék élességét, és megsemmisíti az ártalmatlanítást. Melegvíz használata nem javasolt, mert ez okozza a zsíros termékeket.

Összefoglalva: tudta, hogy jó ötlet lenne frissíteni néhány vízvezeték-tippet, vagy általános hátteret kapni magának. Rengeteg tanács áll rendelkezésre, és remélhetőleg sikerült megtalálnia ezt a cikket, amely informatív és hasznos otthona számára is.